Prezentare produs

Herpactiv Oral este o soluție vâscoasă hipertonică, osmotic activă. Atunci când este aplicată pe leziunile deschise de herpes, Herpactiv Oral formează la nivelul leziunii un film care elimină lichidul din leziune. Eliminarea lichidului către exterior ajută la curăţarea leziunii de impurităţile prezente în interior (celule moarte, resturi celulare, particule bacteriene şi virale, praf etc.) şi creează un mediu favorabil cicatrizării. De asemenea, filmul protejează leziunea împotriva deshidratării, iritațiilor și agresiunilor externe. Scăderea contaminării microbiene, curățarea leziunii și hidratarea suprafeței lezate reduc durerea, iritația și accelerează cicatrizarea.

Herpactiv Oral acționează fără a avea vreo interacțiune farmacologică, biologică, metabolică sau imunologică cu structura celulelor. Împiedică propagarea infecției virale cu 38% în primele 2 ore de la aplicare. Reduce rapid durerea, inflamația, iritația și mâncărimea locală. Herpactiv Oral conține: glicerol, miere, apă, extract din sâmburi de struguri, extract din frunze de ceai verde, extract din fructe de soc, gumă xantan.

Herpactiv Oral este singurul tratament 100% natural care acționează în faza de leziune a herpesului oral și îl vindecă în doar 3 zile!