Sfaturi

Suferi de herpes oral? Ți-am pregătit câteva sfaturi utile:

1. Întărește-ți sistemul imunitar pentru a face față atacurile agenților externi! Odată slăbit, sistemul imunitar al organismului nu va mai putea lupta cu infecția.

2. Dormi bine și suficient! Dacă suferi de insomnii, bea un ceai calmant înainte să adormi!

3. Consumă cât mai multe alimente bogate în vitamina B, vitamina C și fier, care îți vor întări organismul și vor lupta eficient cu infecția.

4. Consumă cât mai multe mere și ceapă! Merele și ceapa conțin quercetină, o substanță cu proprietăți antivirale.

5. Folosește creme sau unguente cu aciclovirum când simți primele simptome ale herpesului. Dacă au apărut veziculele, cremele și unguentele nu mai au efect.

6. Pentru vindecarea rapidă a veziculelor herpetice folosește soluția de Herpactiv Oral care are un conținut 100% natural și un mecanism unic de acțiune, prin noua tehnologie Osmofilm. Herpactiv Oral este singurul produs eficient în tratamentul herpesului oral după apariția leziunilor deschise (pustule, vezicule), care asigură o vindecare rapidă, în cel mult 3 zile!

7. Indiferent de anotimp, folosește zilnic un balsam de buze cu filtru UV, lămâie și vitamina C.

8. Dacă locuiești cu o persoană care are erupții herpetice bucale sau genitale, ai grijă ca până la vindecarea totală a leziunilor să folosiți separat farfuriile și tacâmurile, prosoapele, aparatele de ras și orice alt obiect care poate transmite virusul. Aceste obiecte vin în contact cu zone sensibile la infecții.

9. Dacă ai un copil, nu îl lăsa să bage în gură jucării pe care le-au băgat în gură și alți copii.

10. Din când în când, dezinfectează cu apă fiartă și o soluție antiseptică farfuriile, tacâmurile, hainele și jucăriile familiei tale

11. Cât timp se sparg veziculele herpesului și lichidul este eliminat, ar fi bine să nu intri în contact fizic cu alte persoane – măcar până când se formează crusta.

12. Nu-ți face de cap! Protejează-te și protejează-l și pe celălalt în timpul actului sexual . Sărutându-ți partenera / partenerul, îi poți transmite virusul herpetic. Când ai un herpes oral, sexul oral poate uneori duce la apariția herpesului genital.